Logopedie9

Francien van Dijk

Allround logopedist, afasietherapeut & klinisch linguïst (taalkundige)

Francien heeft in 2015 haar bachelordiploma Logopedie behaald aan de Hogeschool te Utrecht. In 2017 heeft ze haar masterdiploma Neurolinguïstiek behaald aan de Rijksuniversiteit in Groningen.

Tijdens haar opleidingen heeft Francien kennis opgedaan over taal- en spraakstoornissen, afasiologie en dyslexie. Na het volgen van haar studies heeft ze als allround logopedist ervaring opgedaan in een praktijk, waar ze voornamelijk kinderen met taal- en spraakstoornissen en afwijkende mondgewoonten heeft behandeld. Ook heeft Francien inmiddels ruime ervaring als afasietherapeut/logopedist en klinisch linguïst in een revalidatiecentrum. De afgelopen jaren heeft zij zich hier gespecialiseerd in het onderzoeken en behandelen van mensen met een afasie en neurologische spraak- en slikproblemen. Ze ervaart het altijd als zeer dankbaar werk om met zowel kinderen als volwassenen te werken en hen door middel van een persoonlijk behandelplan te helpen en begeleiden naar een verbeterde communicatie. 

Francien is kwaliteitsgeregistreerd logopedist en afasietherapeut, lid van de beroepsvereniging NVLF, afasieplatform AfasieNet en Vereniging voor Klinisch Linguïsten (VKL).