Logopedie9

Ciska Verwijs

Allround Logopedist/ ParkinsonNet therapeut

Ciska heeft in 2018 haar diploma Logopedie behaald aan de Fontys Hogeschool te Eindhoven. Vanaf januari 2024 is Ciska mede-eigenaar en werken Leonore en Ciska samen in maatschap.

Tijdens en na mijn opleiding heb ik ervaring opgedaan met alle gebieden van logopedie. Ik werk veel met kinderen met taal- en spraakproblemen, ook heb ik inmiddels ruime ervaring met de behandeling van slik-, spraak-, taal- en stemproblemen bij volwassenen. Sinds mijn afstuderen in 2018 heb ik mij gespecialiseerd in stemstoornissen en manuele facilitatie van de larynx, maar ook in de behandeling van niet aangeboren hersenletsel (NAH), waaronder afasie en de ziekte van Parkinson. In 2019 ben ik opgeleid tot gespecialiseerd Parkinson behandelaar via ParkinsonNet. Ook heb ik mij verdiept in Nederlands met gebaren, wat in de logopedische praktijk regelmatig wordt gebruikt als een waardevolle ondersteuning bij taalproblemen bij (jonge) kinderen.

 Ik ben kwaliteitsgeregistreerd logopedist en geregistreerd logopedist bij ParkinsonNet. Ook ben ik lid van de beroepsvereniging NVLF, voorzitter van Logopedisch Intercollegiaal Overleg Veldhoven, lid van Stemkring Nederland en maak ik deel uit van het eerstelijnsnetwerk NAH Zuidoost Brabant en het 1,5-lijns NAH-project in Veldhoven.